Vis hele nettsiden

FinansWatch

Ann-Elisabeth er tilbake til der karrieren startet – med ansvar for KLPs eksterne kunder

Ann-Elisabeth Tunli Moe startet som obligasjonsforvalter i KLP rett etter OL i 1994. 25 år senere var hun tilbake til der karrieren startet, og jobber nå som leder for fond i kapitalforvaltningen og har ansvaret for eksterne kunder. – Nå jobber jeg med noen av de samme menneskene som jeg jobbet med for over 20 år siden, det synes jeg er veldig kjekt, sier hun til FinansWatch.

Ann-Elisabeth Tunli Moe sier at selskapet har en liten organisasjon sammenlignet med mange andre forvaltere, men at de rendyrker det de er gode på, på en kostnadseffektiv og ansvarlig måte. | Foto: Pressebilde, KLP

KLP-fondene har i 2020 lagt bak seg et rekordår. For første gang har eksterne kunder hatt en netto nytegning på over 10 milliarder kroner, og i desember alene tegnet kundene seg for 1,7 milliarder kroner. Det betyr at KLP har passert over 100 milliarder i forvaltningskapital fra eksterne kunder.

– 2020 har vært et veldig bra år for oss - det beste året noensinne til tross for det store børsfallet i mars. Det er ikke noen tvil om at vi ser en tiltakende sparetrend blant nordmenn, og det begynte vi å se allerede i slutten av 2019 for vår del.

Les denne artikkelen gratis

Registrer deg med e-post.
Ingen kredittkort nødvendig.

Få ubegrenset tilgang til FinansWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Meld deg på nyhetsbrev her

OBS: Påmelding til nyhetsbrevet er gratis.

Mer fra FinansWatch

Stillinger

Se flere stillinger